Van Linschoten Tandartsen

Tandartsen Barbara Schokkenbroek en Petra Verhaar vormen samen de maatschap “Van Linschoten Tandartsen”. In de praktijk werken wij samen met tandartsen Marieke van der Maarel en Sanne Burgemeester.

Van Linschoten Tandartsen is een algemene tandheelkunde praktijk met veel aandacht voor mondhygiëne en preventie. Zo werkt bij ons een zeer kundige mondhygiëniste: Sharon Trustfull. Daarnaast is tandarts-implantologe Geraline Kers werkzaam bij ons, zodat wij de meeste implantaat behandelingen binnen onze praktijk kunnen aanbieden. Mede door onze enthousiaste groep (preventie-)assistentes kunnen wij een hoge kwaliteit tandheelkundige zorg bieden.

Voor speciale behandelingen zoals tandvleesbehandelingen en kleine operaties in de kaak werken wij nauw samen met gespecialiseerde collegae.

Wij streven naar een goede kwaliteit; onze inschrijving in het Kwaliteitsregister Tandartsen getuigt hiervan. Van Linschoten Tandartsen overlegt regelmatig met andere tandartsen en specialisten. Door het volgen van bij- en nascholingscursussen zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wij staan voor u klaar om u op een vakkundige, persoonlijke en rustige wijze te behandelen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website, bellen mag natuurlijk ook !

Van Linschoten Tandartsen

035-5425778

www.vanlinschotentandartsen.nl