dr. Jeroen Diks

(Vaat)chirurg
BIG-nummer: 99066269901
dr. Jeroen Diks

Dokter Diks is tijdens zijn studie geneeskunde aan het VU medisch centrum te Amsterdam begonnen aan zijn promotieonderzoek getiteld “Robot Assisted Aortic Surgery”. Dit onderzoek leidde tot een succesvolle verdediging van zijn proefschrift in 2008, tijdens zijn opleiding tot chirurg aan het AMC (Amsterdam).

Lees meer

Gedurende de laatste 2 jaar van zijn opleiding heeft hij zich gedifferentieerd in de vaatchirurgie en heeft hij een stage “endovasculaire chirurgie” gedaan in Toledo, Spanje. Na zijn opleiding tot chirurg, heeft hij een fellowship vaatchirurgie aan het VU medisch centrum gevolgd. Tijdens dit fellowship rondde hij met succes het Europees vaatexamen af; sindsdien is hij “Fellow of the European Board of Vascular Surgeons”.

Na zijn opleiding is Dokter Diks 1,5 jaar in Leeuwarden als Vaatchirurg gaan werken, waarna hij zich vast verbonden heeft als vaatchirurg aan het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom en Roosendaal. Hij heeft sinds het begin van zijn carrière ruime ervaring opgedaan met alle mogelijke behandelingen van spataderen, waarbij hij steeds de laatste ontwikkelingen binnen dit vakgebied volgt en toepast. Hiertoe volgt hij regelmatig internationale congressen en houdt zich bezig met wetenschappelijk onderzoek.

Dokter Diks is onder andere lid van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH), de Nederlandse vereniging voor Vaatchirurgie (NVvV) en de European Society for Vascular Surgery (ESVS).


Gespecialiseerd in

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!