Nieuws

Bezoek zorgconsulenten ONVZ focuskliniek Bewegen | Arnhem

Afgelopen week hebben de zorgconsulenten van zorgverzekeraar ONVZ onze kliniek Bewegen in Arnhem bezocht. Zorgconsulenten bemiddelen hun verzekerden naar diverse zorgaanbieders zoals Bergman Clinics, omdat verzekerden advies willen of omdat zij op een (lange) wachtlijst staan.

Lees meer

Zorgverzekeraar ONVZ en Bergman Clinics sluiten opnieuw een meerjaren-overeenkomst

Zorgverzekeraar ONVZ en Bergman Clinics sluiten opnieuw een meerjaren-overeenkomst, nu voor drie jaar, van 2023 tot en met 2025. De samenwerking is een verlenging van het reeds bestaande partnerschap en stuurt op de kernthema’s van het IZA (Integraal Zorg Akkoord): passende zorg & toegankelijkheid en betaalbaarheid van zorg.

Lees meer

Aevitae en Bergman Clinics hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor twee jaar over de periode 2023 tot en met 2024

De afspraken sturen op twee kernthema’s die aansluiten bij de transformatie van het zorgstelsel zoals ingezet met het IZA (Integraal Zorg Akkoord): passende zorg & toegankelijkheid en hoge kwaliteit & persoonlijke zorg.

Lees meer

Zorgverzekeraar a.s.r. en Bergman Clinics hebben een overeenkomst gesloten voor drie jaar over de periode 2023 tot en met 2025

De afspraken richten zich op drie kernthema’s die aansluiten bij de transformatie van het zorgstelsel zoals ingezet met het Integraal Zorg Akkoord (IZA): 1) passende zorg 2) hoge kwaliteit & persoonlijke zorg 3) betaalbaarheid en doelmatigheid van zorgkosten.

Lees meer

Onderzoek ‘De kracht van focus’ toont waarde Bergman Clinics en andere zelfstandige klinieken

Uit onafhankelijk onderzoek van Gupta Strategists blijkt dat de zorg in focusklinieken (ZBC’s) van dezelfde of betere kwaliteit is dan in ziekenhuizen.

Lees meer

Wereld Menopauze Dag

18 oktober is het Wereld Menopauze Dag. Er wordt dan internationaal aandacht besteed aan de overgang. Dat is belangrijk, want ook in Nederland hebben 1,2 miljoen vrouwen te maken met de overgang en 80% van deze vrouwen heeft er dagelijks last van. 30% ervaart zelfs veel belemmeringen in de dagelijkse activiteiten door de klachten.

Lees meer

Patiëntenstop ingesteld door Menzis en Eno

Bergman Clinics kan helaas verzekerden met een natura-polis van verzekeraars Menzis (bepaalde programma’s) en Eno (alle zorgprogrammma’s) tijdelijk niet in behandeling nemen tot einde van dit kalenderjaar.

Lees meer

Vernieuwde focuskliniek in Arnhem draagt bij aan oplossing lange wachtlijsten in zorg

Persbericht | Optimale kwaliteit en capaciteit door samenvoeging op één locatie! Dankzij de nieuwe kliniek van Bergman Clinics in Arnhem kunnen operaties aan bijvoorbeeld knie en rug (hernia) een stuk sneller worden uitgevoerd dan in reguliere ziekenhuizen.

Lees meer

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid maakt afspraken voor 2022 & 2023

Verzekeraar Zorg en Zekerheid en zorgverlener Bergman Clinics hebben aanvullende afspraken gemaakt voor 2022.

Lees meer

Vernieuwde focuskliniek in Breda draagt bij aan de oplossing voor lange wachtlijsten in de zorg

Persbericht | Grotere capaciteit door extra operatiekamer en acht extra spreekkamers op de polikliniek.

Lees meer
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!