Van Linschoten Specialisten gaat verder als Bergman Clinics | KNO

22 mrt. 2021

Naarden, 22 maart 2021 - Van Linschoten Specialisten gaan vanaf 22 maart 2021 verder onder de naam Bergman Clinics | KNO. 

Bergman Clinics en Van Linschoten Specialisten zijn sinds 23 november 2020 gefuseerd. Met de integratie van Van Linschoten Specialisten  vergroot Bergman Clinics haar zorgaanbod met KNO-zorg. KNO-zorg past door het goed planbare karakter bij uitstek in de focuskliniek-setting waarin Bergman Clinics is gespecialiseerd. Een focuskliniek kan deze medische zorg hoogkwalitatief, zeer cliëntgericht en op efficiënte wijze leveren en Bergman Clinics voorziet dan ook een zorglandschap waarin KNO-zorg in toenemende mate vanuit een landelijk netwerk van focusklinieken zal worden aangeboden. 

Bergman Clinics CEO: “Bergman Clinics is verheugd met de aansluiting van Van Linschoten Specialisten. KNO-zorg past perfect in onze visie op planbare medische zorg. Van Linschoten staat bekend om de hoge kwaliteit van zorg en haar ervaring, o.a. met het gespecialiseerde kinderbehandelingsprogramma. Dat maakt VLS uitstekende partij om de zorgdiensten van Bergman Clinics mee uit te breiden".

Van Linschoten, KNO-arts: “We zijn blij dat onze KNO-klinieken onderdeel zullen worden van Bergman Clinics. Met de combinatie van beide organisaties verwachten we in staat te zijn ons aanbod van KNO zorg verder te kunnen ontwikkelen en te kunnen bouwen op het professionele platform van Bergman Clinics."

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. Per mail en chat zijn we wel bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!