Onze COVID-19 maatregelen Sluiten

Tijdelijke behandelstop aangevraagd door enkele verzekeraars

27 okt '21

Bergman Clinics kan de verzekerden van enkele verzekeraars vanaf medio oktober tijdelijk niet in behandeling nemen. Reden hiervoor is dat – deels vanwege de door de Coronapandemie in 2021 in te halen zorg – Bergman Clinics meer verwijzingen, en dus meer patiënten heeft gekregen dan vooraf door verzekeraars ingekocht. 

Een aantal verzekeraars heeft voor deze extra zorgvraag van hun verzekerden niet of gedeeltelijk extra zorg ingekocht bij Bergman Clinics. Voor verzekeraars ASR & Eno betreft de tijdelijke stop alle zorgprogramma’s, voor de verzekeraar Menzis betreft deze o.a. dermatologische zorg, gynaecologische zorg, maag- en darmonderzoek en KNO-zorg , voor verzekeraar VGZ betreft deze o.a. dermatologische zorg en verzekerde cosmetische zorg. Hierdoor kunnen wij de verzekerden die door de huisarts verwezen zijn pas vanaf januari 2022 weer inplannen. Deze verzekerden kunnen zich ook wenden tot de zorgbemiddelingsafdeling van de verzekeraar met het verzoek een alternatieve zorgaanbieder te vinden.

Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

 

 

Bergman Clinics

De vraag naar medische zorg bij Bergman Clinics stijgt de laatste maanden sterk en harder dan eerder voorzien. Daardoor kunnen telefonische wachttijden op sommige momenten langer zijn dan u van ons gewend bent.

Graag attenderen we u erop dat bellen vaak niet noodzakelijk is of niet de snelste manier om uw vraag beantwoord te krijgen. We helpen u graag ook op andere manieren. Bekijk de opties hier

Bent u onder behandeling bij Bergman Clinics en heeft u een spoedvraag, bijvoorbeeld over klachten na een ingreep dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 9000 567.

We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan.