Zorgkaart cliënt waarderingen - Heupslijtage/Heupprothese

Zorgkaart Nederland is een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het portal biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van zorgaanbod in Nederland met tevredenheidswaarderingen ingegeven door patiënten zelf. * Deze pagina geeft een selectie weer van alle waarderingen op Zorgkaart Nederland. Voor het complete overzicht verwijzen wij u door naar het portaal.

8.1

Zeer vriendelijk personeel goed behandeld en zeer tevreden met het resultaat

Bewegen | Naarden - 25 maart 2023

Lees meer
8.0

Goede ervaring

Bewegen | Rotterdam - 24 maart 2023

Lees meer
10.0

Zeer nette behandeling, vriendelijk personeel, zeer nette, schone kliniek. Vlotte afspraken, tijd en aandacht voor de patiënt.

Bewegen | Rijswijk - 22 maart 2023

Lees meer
7.9

Met deze cijfers van de beoordeling gaat het bij mij om de verpleging, niet over de artsen en verpleging in de voorbereidings en operatie kamer.

Bewegen | Rotterdam - 22 maart 2023

Lees meer
7.6

Goede opvang, snel geholpen en na operatie was alles gericht op zo snel mogelijk thuis verder revalideren. De operatie werd vroeg uitgevoerd, waardoor ik weer snel op mijn kamer terug was, waarbij ik me vervolgens toch wel heb verbaasd over de goede samenstelling van de medicatie, waardoor ik eigenlijk geen echte pijn heb gehad en de pijnstilling snel kon worden afgebouwd (14 dagen). Onzeker werd ik enigszins doordat na 3 werkdagen en 14 werkdagen telefonisch contact gepland was, waarbij in privé-omgeving allerlei mensen (fysio) allerlei adviezen gaven, die eigenlijk verder gingen dan de instructie zoals ik deze had mee gekregen vanuit de kliniek....

Bewegen | Rijswijk - 22 maart 2023

Lees meer
9.0

Duidelijke uitleg en een goed behandeld het uitstekende resultaat, korte wachttijden voor eerste afspraak en de behandeling.

Bewegen | Rijswijk - 22 maart 2023

Lees meer
9.0

Omdat het resultaat heel goed is.

Bewegen | Arnhem - 22 maart 2023

Lees meer
9.4

Goede zorg , Prachtige kamer/douche Aardige zorg, fijne arts

Bewegen | Arnhem - 22 maart 2023

Lees meer
9.3

Een prima kliniek, aangenaam klimaat, rustige omgeving, prettige persoonlijke omgang, strakke tijdsplanning maar desondanks geen haastwerk.

Bewegen | Arnhem - 22 maart 2023

Lees meer
10.0

Zeer tevreden

Bewegen | Breda - 21 maart 2023

Lees meer
8.0

Nazorg naar mijn mening betreft onzekerheid of het genezings proces naar wens verloopt.

Bewegen | Naarden - 21 maart 2023

Lees meer
10.0

Zeer prettig geen afstand tot de patiënt een no nonsens kliniek

Bewegen | Breda - 21 maart 2023

Lees meer

Vorige zorgkaart waarderingen
Volgende zorgkaart waarderingen
Vestigingen
 
Alle behandelingen
 
Bergman Clinics

Beste cliënten, i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen worden van maandag 20 december t/m vrijdag 14 januari geen nieuwe afspraken voor injectable-behandelingen & huidtherapie ingepland.
Wanneer u al een afspraak hiervoor heeft in deze periode wordt u gebeld om deze in overleg te verplaatsen. De afspraken voor alle andere behandelingen gaan door. 

 

Bergman Clinics

Let op: op dit moment hebben we te maken met een telefonische storing en zijn we niet goed bereikbaar. We werken hard aan een oplossing!